Suroi: Učešće delegacije Skupštine Kosova na sahrani Ivanovića predstavljala bi čast za ...

Izvor: Beta, 17.Jan.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suroi: Učešće delegacije Skupštine Kosova na sahrani Ivanovića predstavljala bi čast za ...

Prištinski pisac i publicista Veton Suroi ocenio je danas da bi eventualno učešće delegacije Skupštine Kosova na sahrani predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u Beogradu predstavljalo čast za kosovske institucije.Suroi je na društvenim mrežama napisao da bi, u ovim trenucima, institucijama Kosova služilo na čast da se izdignu iznad političkih razlika. Prema njegovim rečima, eventualno prisustvo delegacije parlamenta Kosova predstavljao bi dokaz za tako nešto. Oliver Ivanović ubijen je u utorak ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.Ivanović će biti sahranjen u četvrtak u 12.30 u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Suroi: Delegacija Kosova treba da prisustvuje sahrani Olivera Ivanovića

Izvor: Blic, 17.Jan.2018

Učešće parlamentarne delegacije sa Kosova na sahrani bivšeg poslanika Olivera Ivanovića je "spremnost da se stane iznad političkih razlika i nedovršenog rata", i to bi bio pravi znak u pravom trenutku da se poštuju institucije i zemlja, kaže publicista i pisac Veton Suroi...Suroi je na svom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.