Suprotno analitičarima – Haradinaj uveren da će biti premijer

Izvor: RTS, 16.Jun.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprotno analitičarima – Haradinaj uveren da će biti premijer

Na dan kada bude glasanje o Haradinajevoj vladi, mi ćemo imati dovoljno glasova poslanika, poručuje Ramuš Haradinaj.
Kandidat koalicije Demokratske partije Kosova, Alijanse za budućnost Kosova i stranke Nisma i bivši komandant OVK Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija traži zbog ratnih zločina, izjavio je za prištinsku KTV da je uveren da će on formirati novu vladu.

Kako prenosi Koha ditore, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Haradinaj je takođe uveren da se Kosovo neće ponovo naći u političkom ćorsokaku kao pre tri godine.
"Na dan kada bude glasanje o Haradinajevoj vladi, mi ćemo imati dovoljno glasova poslanika Albanaca i iz drugih zajednica", tvrdi Haradinaj.
Analitičari, međutim, procenjuju da Haradinaj nema šansu da bude premijer iako je koalicija čiji je on kandidat za premijera, osvojila najveći broj poslaničkih mesta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj uveren da će biti premijer

Izvor: B92, 16.Jun.2017

Priština -- Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija traži zbog ratnih zločina, izjavio za prištinsku KTV da je uveren da će on formirati novu vladu Kosova...Kako prenosi "Koha ditore", Haradinaj je takođe uveren da se Kosovo neće ponovo naći u političkom ćorsokaku kao pre tri godine..."Na san kada bude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.