Sudar kamiona i minibusa, povređeno 17 učenika

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kamiona i minibusa, povređeno 17 učenika

Kosovska policija saopštila je da je 17 učenika povređeno u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći kada su se u selu Dobroševce kod Glogovca sudarili kamion i minibus koji je vozio učenike.

Nijedan od povređenih učenika nije u životnoj opasnosti.

Portparolka regionalne policije u Prištini Fljora Ahmeti rekla je da su se na putu prema Kombinatu Feronikel sudarili kamion i minibus koji je vozio učenike i da je tom prilikom povređeno 17 učenika, a njih 15 je prebačeno u Urgentni centar u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Glogovac, u sudaru kamiona i minibusa povređeno 17 učenika

Izvor: RTS, 14.Sep.2015

. Kosovska policija saopštila je da je 17 učenika povređeno u jutrošnjoj saobračajnoj nesreći kada su se u selu Dobroševce kod Glogovca sudarili kamion i minibusom koji je vozio učenike.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.