Sud u Prištini odredio pritvor do 30 dana uhapšenim Srbima

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Prištini odredio pritvor do 30 dana uhapšenim Srbima

Osnovni sud u Prištini odredio je do 30 dana pritvora trojici Srba koji su uhapšeni u Kosovskoj Mitrovici, objavila je danas Radio-televizija Srbije.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su umešani u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

U petak, 23. novembra rano ujutru specijalne jedinice ROSU uhapsile su u severnom delu Kosovske Mitrovice Dragišu Markovića, Marka Rosića i Nedeljka Spasojevića.

Zbog ometanja policije prilikom hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << priveden je i Saša Ćurić, koji treba da bude priveden u sudu u Kosovskoj Mitrovici.

U Osnovnom sudu u Prištini danas je održano ročište po zahtevu Specijalnog tužilaštva za određivanje mere pritvora, a tužilac Sulj Hodža rekao je da očekuje da uhapšenima bude određen pritvor, jer postoji dovoljno dokaza.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.