Stojanović: Srbi se ne prodaju

Izvor: RTS, 16.Okt.2013, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Srbi se ne prodaju

U Lepini kod Lipljana, pred predstojeće izbore na Kosovu, otvoren štab Građanske inicijative "Srpska". Srbi se ne prodaju i nikada se neće prodavati, poručio Branimir Stojanović, kandidat za gradonačelnika Opštine Gračanica.

Građanska inicijativa "Srpska", koju podržava zvanični Beograd, otvorila je izborni štab u selu Lepina, kod Lipljana, pred oko 200 simpatizera i članova "Srpske".

Branimir Stojanović, kandidat za gradonačelnika Opštine Gračanica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispred liste "Srpska", rekao je da će 3. novembra Srbi sa Kosova i Metohije pokazati da nemaju druge države osim Srbije.

"Svi oni koji razmišljaju drugačije naučiće 3. novembra jednu novu lekciju o svom narodu koju do sad nisu znali, a to je da se Srbi ne prodaju i da se nikada neće prodavati. Drago mi je što u vašim očima ponovo vidim ponos, što u njima vidim hrabrost koju sam viđao na mitinzima u Štrpcu, Klokotu, a bićemo hrabriji posle dolaska našeg premijera, vicepremijera i predsednika Republike Srbije", rekao je Stojanović.

Predstavnici "Srpske" naglasili su da će nastaviti sa dostojanstvenom i poštenom političkom kampanjom na Kosovu i Metohiji, iako to nije slučaj kod drugih političkih partija.

"Danas pada kiša, četvrtog padaju oni, padaju svi zajedno, padaju zato što su se otuđili od naroda na Kosovu i Metohiji. Padaju zato što su prestali da razmišljaju da su Srbi, a mi jesmo Srbi. Lepa je Lepina, danas je još lepša, jer je okićena trobojkama i plakatima Srpske. Srpska je politički faktor koji će da objedini sve Srbe na Kosovu i Metohiji a mnogima se to ne sviđa", naveo je predsednik Srpske Vladeta Kostić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kandidat za gradonačelnika Gračanice: Srbi se ne prodaju

Izvor: Blic, 16.Okt.2013

Na predstojećim lokalnim izborima svi oni koji razmišljanju drugačije o svom narodu naučiće lekciju da se Srbi ne prodaju, naglasio je kandidat za gradonačelnika opštine Gračanica Branimir Stojanović danas u Lepini prilikom otvaranja izbornog štaba Građanske inicijative "Srpska" u tom selu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.