Stefanović (SSP): SzS odavno doneo odluku da bojkotuje izbore na KiM, podela plena dve elite

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović (SSP): SzS odavno doneo odluku da bojkotuje izbore na KiM, podela plena dve elite

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović kazao je danas da je Savez za Srbiju, za razliku od Srpske liste, davno doneo odluku da bojkotuje izbore na Kosovu koji predstavljaju, kako je rekao, preraspodelu plena između dve političke elite.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da te dve političke elite svakoga dana "žive sve bolje dok narod živi sve gore".

Dodao je da "upozorava naprednjake da prestanu sa targetiranjem i etiketiranjem Srba na Kosovu koji i ovako svakodnevno nose glavu u torbi, zahvaljujući naprednjačkim kadrovima tamo i drugarima u kriminalu koji za taoce drže srpski narod u toj pokrajini".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Stefanović (SSP): SZS odavno doneo odluku da bojkotuje izbore na KiM, podela plena dve elite

Izvor: Danas, 07.Sep.2019

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović kazao je danas da je Savez za Srbiju, za razliku od Srpske liste, davno doneo odluku da bojkotuje izbore na Kosovu koji predstavljaju, kako je rekao, preraspodelu plena između dve političke elite. Članak Stefanović (SSP): SZS odavno doneo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.