Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2023, 09:23

Starović: Ono što se dešava na Kosovu i Metohiji nekarakteristično za Evropu 21. veka

Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović rekao je danas da je ono što se trenutno dešava na severu Kosova i Metohije nešto što je potpuno nekarakteristično za Evropu 21. veka, što nigde drugo ne možemo da vidimo, kao i da je reć o pokušaju instaliranja nekakve apsolutno nedemokratske uprave.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Starović: Ono što se dešava na KiM nekarakteristično za Evropu 21. veka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jun.2023

BEOGRAD – Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović rekao je danas da je ono što se trenutno dešava na severu Kosova i Metohije nešto što je potpuno nekarakteristično za Evropu 21. veka, što nigde drugo ne možemo da vidimo, kao i da je reć o pokušaju instaliranja nekakve apsolutno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.