Srpski proizvodi najzastupljeniji na kosovskom tržištu

Izvor: Blic, 26.Avg.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski proizvodi najzastupljeniji na kosovskom tržištu

Srpski proizvodi su najzastupljeniji na kosovskom tržištu, uprkos nastojanjima Albanaca da to ne bude tako, javila je danas Televizija Kohavizion.

Proizvođači sa Kosova i dalje imaju poteskoće da zauzmu veći deo kosovskog tržišta.

- I pored velike borbe i velikog odbacivanja srpskih proizvoda, oni su ipak najviše zastupljeni na kosovskom tržištu - prenela je Televizija Kohavizion.

Dok zvaničnici kosovskih institucija ne kritikuju trgovce koji nabavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpsku robu, proizvođači kažu da na Kosovu nedostaje ekonomski patriotizam, navela je TV.

Kosovsko tržište je prepuno srpskih proizvoda, kazu albanski trgovci na Kosovu, i dodaju da oni nemaju nikakvu šansu da robu proizvedenu na Kosovu plasiraju širom Srbije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.