Srpska trobojka u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021, 11:57

Srpska trobojka u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji

U srpskim sredinama širom Kosova i Metohije danas je istaknuta srpska trobojka u znak obelezavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za KiM Vlade Srbije, nema srpske sredine u južnoj pokrajini, koja jutros nije osvanula sa zastavom Srbije.

Zastave su istaknute u Kosovskom pomoravlju, Gračanici, Štrpcu, Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom Potoku...

Kako se dodaje, zstave su istaknute >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na zgradama, institucijama, domovima kultrue, javnim objektima, školama, spomenicima, ali i na privatnim stanovima i zgradama...

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležava se danas u Srbiji i Republici Srpskoj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.