Srpska lista: Srpski narod na Kosovu i Metohiji duboko zabrinut zbog pretnji Vučiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022, 15:15

Srpska lista: Srpski narod na Kosovu i Metohiji duboko zabrinut zbog pretnji Vučiću

Srpski narod sa Kosova i Metohije je duboko zabrinut zbog informacija, do kojih su došle naše i evropske obaveštajne službe o nameri organizovanih kriminalnih grupa da izvrše atentat na predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je danas Srpska lista.

"Očigledan je cilj organizovanih kriminalnih grupa da se likvidacijom najboljeg među Srbima spreči beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala u našoj zemlji koju je pokrenuo i vodi predsednik Aleksandar Vučić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << time zaustavi dalji razvoj i jačanje naše zemlje", navela je Srpska lista.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije, Srpska lista pozvala je nadležne organe naše zemlje da preduzmu sve potrebne mere i osujete ove namere i zaštite život predsednika Aleksandra Vučića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Srpski narod na KiM duboko zabrinut zbog pretnji Vučiću"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2022

KOSOVSKA MITROVICA - Srpski narod sa Kosova i Metohije je duboko zabrinut zbog informacija, do kojih su došle naše i evropske obaveštajne službe o nameri organizovanih kriminalnih grupa da izvrše atentat na predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je danas Srpska lista.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.