Srećni u poniženju - slavlje Srpske liste povodom utvrđivanja državnosti tzv republike Kosovo (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 07.Okt.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećni u poniženju - slavlje ''Srpske liste'' povodom utvrđivanja državnosti tzv "republike Kosovo" (VIDEO)

Takozvana "Srpska lista", koju je Aleksandar Vučić osnovao 2013. kako bi dao legitimitet albanskim separatistima na KiM i zaokružio njihovu ilegalnu "državnost", proslavila je pobedu koja je korak napred u tom pravcu.


   
Srpska lista slavi svoje poniženje i uspešnu izdaju    

Ova lista, koju Srbi sa Kosova i Metohije nazivaju "Šiptarskom listom" jer pomaže isključivo da se ostvare albanske ideje o otimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Kosova i Metohije i tako stvori Velika Albanija, proslavila je još jednu "pobedu" na ilegalnim separatističkim izborima.

Ta "pobeda" isključivo znači lakše ostvarivanje albanskih pretenzija i udaljavanje ostatka Srbije od Kosova i Metohije koje se ranije, pre nastanka nacionalno-sterilne Jugoslavije i grobnice srpstva, nazivala "Starom, odnosno čak "Pravom Srbijom". To nedvosmisleno ukazuje na to da onaj ko uništava "Pravu Srbiju", uništava i njen ostatak ma koliko Beograd, Niš, Kragujevac i drugi gradovi i delovi Srbije mislili da su daleko. Daleko su koliko i onaj na drugom kraju klackalice koji kad ostane bez svog "saigrača" može samo jedno - da padne.

No, ova Šiptarska, odnosno tzv "Srpska lista" slavi upravo satiranje celokupne Srbije. A oni su klinovi kojima se produbljuje pukotina i KiM otkidaju od ostatka države. Njihov jedini interes u svemu tome jeste lični materijalni interes, preciznije, novac kojim su plaćeni za to kao i privilegije i lokalna vlast. No, među Srbima je već odavno poznato da faktičku vlast na KiM vrši Milan Radoičić preko svojih momaka koji umeju i te kako dobro da "ubede" svakoga ko se usudi da pomisli drugačije. Dešavalo se javno, da su članovi "Srpske liste" od Radoičića dobijali silne šamare za svakakve greške, a budući da se radi o bahatom i intelektualnom polusvetu koji sa malo vlasti dostiže visok nivo oholosti, šamari su padali toliko često da su podređeni morali da menjaju naočare gotovo nedeljno jer su i šamari bili strogo vaspitni.

Zato nije čudo, kako se pretpostavlja, da "Listaši" u stvari slave to što Milan Radoičić nije na Kosovu i Metohiji i ne sme tu da boravi jer mu preti hašenje i nalazi se na poternici šiptarskih separatističkih vlasti. Njegovo odsustvo omogućilo im je izvestan vid bahaćenja, slobode i naravno, uštede para na kupovini novih naočara.

POGLEDAJTE VIDEO:
Skoro nista ODVRATNIJE nisam video.Jahtaši narucuju pesmu za brata Radoicica,fali samo Milena Popovic! #jahtaškakoalicija #snsbagra 🤮 pic.twitter.com/3f23ArH3Nd
— Aca Marić (@AcaMaric26) October 7, 2019
Ono što unekoliko slučaja nije uspelo Radoičiću pa je dolazilo do sitnih izleta, poput Olivera Ivanovića ili bledih pokušaja da se i u Kosovskoj Mitrovici oranizuje protest "1 od 5 miliona" tu su Marko Đurić i Žandarmerija da ucenama i pretnjama svakoga ubede da pristane na ubijanje srpske države.

Pogledajte kako je slavlje izgledalo dok se Milan Radoičić nalazio na Kosovu i Metohiji. (Obratite čija je čaša prva napunjena).

POGLEDAJTE VIDEO:



Naravno, sve to je pod kontrolom i omogućava niko drugi nego predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji na taj način uspeva da duže ostane na vlasti i tako, kako neki od medija van režimske kontrole pišu - da pljačka i rasprodaje državnu imovinu sticanu i branjenu krvlju srpskog seljaka, ratnika i radnika.






KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Srpska_lista, #Šiptari, #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #Albanija, #Izbori, #Priština, #Beograd, #kmnovine
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.