Srbi traže od vojnika Kfora da ostave oružje

Izvor: Politika, 24.Okt.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi traže od vojnika Kfora da ostave oružje

ZUPČE/ZVEČAN – Srbi koji u selu Jagnjenica kod Zubinog Potoka dežuraju na barikadi, bacili su oko 17 sati letke u pravcu nemačkih vojnika Kfora u kojima im poručuju da ostave oružje i idu svojim kućama.

„Srbi su ovde na svojoj zemlji, čuvaju svoje porodice i ne ugrožavaju nikoga. Pokažite da ste pacifisti a ne fašisti”, piše u letku koji su Srbi bacili vojnicima u Jagnjenici.

U zgradi Skupštine opštine Zvečan popodne se održava sastanak čelnika četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Opštine sa severa Kosova oko zakazivanja zajedničke sednice na kojoj će odbornici iz Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka i Leposavića utvrditi smernice za prevazilaženje krize koja na severu traje tri meseca.

Detalje sa sednice predstaviće čelnici opština sutra na konferenciji za novinare koja je najavljena za 11 sati u zgradi SO Zvečan.

Beta

objavljeno: 24.10. 2011.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.