Srbi sa severa Kosova u Skupštini

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi sa severa Kosova u Skupštini

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović razgovaraće sutra u Domu Narodne skupštine sa predstavnicima četiri opštine sa severa Kosova i Metohije.

Kako je najavljeno iz republičkog parlamenta sastanku će prisustvovati predsednici skupština opština Kosovska Mitrovica Aleksandar Babincev, Leposavić Slavko Stefanović, Zubin Potok Stevan Božović, Zvečan Dobrosav Dobrić i zamenik predsednika skupštine opštine Zvečan Ljubomir Radović.

Đukić Dejanovićeva će s predstavnicima četiri opštine razgovarati na njihov zahtev, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ S PREDSTAVNICIMA OPŠTINA SEVERA KOSOVA

Izvor: Kurir, 05.Mar.2012

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović razgovaraće u utorak u Domu Narodne skupštine sa predstavnicima četiri opštine sa severa Kosova i Metohije...BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović razgovaraće u utorak u Domu Narodne skupštine sa predstavnicima...

Nastavak na Kurir...

Srbi sa severa traže lokalne izbore

Izvor: Beta, 05.Mar.2012

ZVEČAN, 5. marta 2012. (Beta) - Predsednici četiri skupštine opštine sa severa Kosova razgovaraće u utorak sa predsednicom Skupštine Srbije Slavicom Djukić Dejanović i zatražiti od nje da raspiše i obez.

Nastavak na Beta...

Đukić Dejanović s lokalnim vlastima sa severa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 02:25

BEOGRAD -..Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović razgovaraće danas s predsednicima četiri skupštine opštine na severu Kosova o predstojećim lokalnim izborima u tim opštinama...Raniji zahtevi Srba sa severa da lokalni izbori budu organizovani kad i u ostalim delovima Srbije opredelili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.