Specijalni izaslanik SAD: Moguć sporazum Beograda i Prištine ove godine

Izvor: Danas, 20.Mar.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni izaslanik SAD: Moguć sporazum Beograda i Prištine ove godine

Moguće je da Srbija i Kosovo postignu sporazum o normalizaciji odnosa ove godine i to će zavisiti od političke podrške koju budu imali lideri u obe zemlje, rekao je za Glas Amerike bivši američki ambasador pri NATO i sadašnji specijalni izaslanik SAD za Ukrajinu Kurt Volker. Članak Specijalni izaslanik SAD: Moguć sporazum Beograda i Prištine ove godine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volker: Moguće da Srbija i Kosovo postignu sporazum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2019

"Moguće je da Srbija i Kosovo postignu sporazum o normalizaciji odnosa ove godine i to će zavisiti od političke podrške koju budu imali lideri u obe zemlje", rekao je za Glas Amerike bivši američki ambasador pri NATO i sadašnji specijalni izaslanik SAD za Ukrajinu Kurt Volker...Volker je ocenio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Američki pregovarači u Kini 28. i 29. marta

Izvor: Danas, 21.Mar.2019, 10:50

Američki pregovarači ponovo će posetiti Kinu 28. i 29. marta kako bi pokušali da postignu trgovinski sporazum sa Pekingom, saopštilo je danas kinesko ministarstvo trgovine. Članak Američki pregovarači u Kini 28. i 29. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.