Izvor: TvojPortal.com, 12.Nov.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Sava centru na premijeri filma “Vir”

vestionline/Na veoma posećenoj sinoćnoj premijeri filma “Vir” režisera Bojana Vuka Kosovčevića u Sava centru dogodio se skandal, pošto je sat vremena od početka prikazivanja nestao ton.
Ostvarenje Bojana Vuka Kosovčevića: Vir
 


Zbunjena publika prvo je negodovala zvižducima pa i pogrdnim povicima, a kada ni nakon 15 minuta niko nije reagovao ljudi su kroz mrak počeli da izlaze iz sale.
- Ovo je sramota stvarno! Nije do filma, zaista. Evo pre >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << par dana je bila premijera “Artiljera” u Sava centru i cela desna strana zvučnika je otkazala, a ni grejanje nije radilo! Danas grejanje radi ali zvučnici su ponovo otkazali! Želeo bih da se izvinim u ime cele ekipe da znate da stvarno nije do nas. Ovo je do Sava centra - obratio se masi iznerviran Boris Jager, jedan od protagonista filma, popevši se u polumraku na binu.
Ipak, posle polučasovne drame film je nastavljen, tehničke smetnje su otklonjene, a publika je sačekala i poklon glumaca na kraju premijere.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera filma VIR: Skandal u Sava centru

Izvor: Svet plus, 12.Nov.2012

Na veoma posećenoj sinoćnoj premijeri filma "Vir " režisera Bojana Vuka Kosovčevića u Sava centru dogodio se skandal, pošto je sat vremena od početka prikazivanja nestao ton.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.