Situacija u Jagnjenici mirna, ali napeta

Izvor: TvojPortal.com, 29.Nov.2011, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija u Jagnjenici mirna, ali napeta

Pressonline Situacija u mestu Jagnjenica na severu Kosova, gde je Kfor posle sukoba sa Srbima uklonio barikadu, večeras oko 21 časa je mirna, a veliki broj građana srpske nacionalnosti i dalje se nalazi na mestu gde se nalazila barikada


Preko puta njih su vojnici Kfora koji su put u mestu Jagnjenica u Ibarskom Kolašinu osvetlili reflektorima.
Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović rekao je danas da je, prema nepotvrđenim informacijama, oko 100 ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << povređeno u sukobima na barikadi u selu Jagnjenica na putu Kosovska Mitrovica-Zubin Potok.
Bogdanović je rekao da su vojnici Kfora koristili šok bombe, gumene metke i suzavac.
Kfor je saopštio da su u incidentima koji su se dogodili danas kasno popodne u opštini Zubin Potok demonstranti upotrebili vatromet i Molotovljeve koktele protiv vojnika Kfora i da je nekoliko vojnika međunarodnih snaga povređeno.

KFORsukobjagnjenica
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.