Sirene i pucnjava na severu Mitrovice!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirene i pucnjava na severu Mitrovice!

Pripadnici Rosu upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili dve osobe, izjavio je gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić.

Rakić je rekao da su uhapšeni policajac Dragiša Marković i Saša Ćuričić i da su pripadnici Rosu upali u njihove stanove, brutalno tukli puškama i nogama i da su odvedeni u nepoznatom pravcu.

On je pozvao Kfor da dođe u severni deo Kosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu.

U kosovskoj policiji Tanjug nije dobio potvrdu.

U Kosovskoj Mitrovici su se nešto pre šest sati oglasile sirene koje su se čule punih sat vremena.

Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost.

"Sramna je medijska kampanja pojedinih medija u Srbiji koji su juče napali predsednika Vučića jer je rekao da se snage Rosu spremaju da upadnu u severni deo Kosovske Mitrovice", istakao je Rakić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakić: Da se Rosu nije povukao vodio bi se rat

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Kosovska Mitrovica -- Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić izjavio za TV Prva da su jutros u tom gradu uhapšene 3 osobe, Srbin kosovski policajac i još dvojica građana, Srba...On kaže i da nema nikakve informacije u kom su pravcu oni odvedeni, ali je rekao i da je su uhapšeni, prilikom...

Nastavak na B92...

NEVIĐENI TERROR ALBANACA NA KOSOVU! Uhapšeni Srbi BRUTALNO PRETUČENI! Vučić poručuje: Priština izaziva KATASTROFU VELIKIH RAZMERA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018

Pripadnici kosovske policije upali su rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili četvoricu Srba. Kosovske snage brutalno su zlouoptrebile ubistvo Olivera Ivanovića kako bi upadali na sever pod plaštom navodne istrage ubistva. U gradu su se oko pet sati ujutru čule sirene za uzbunu, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.