Sezona preleta i na Kosovu: Zurapi uz Srpsku listu

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezona "preleta" i na Kosovu: Zurapi uz Srpsku listu

Rejhan Zurapi povlači se sa izborne liste Progresivne demokratske stranke koju predvodi Nenad Rašić.

On je to učinio jer, kaže, Goranci nikada nisu išli protiv Srbije i stoga može da podrži samo onu političku opciju koja nije suprotstavljena vitalnim interesima srpskog naroda i države Srbije.

Zurapi je u saopštenju rekao, da će njegov glas na predstojećim izborima ići predstavnicima Srpske liste.

Kako navodi, svoju odluku doneo je nakon svih dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezanih za kosovske izbore prethodnih nedelja.

"Smatram da sam u prethodnom periodu bio u političkom smislu zaveden i izmanipulisan što je i dovelo do moje kandidature na listi koju predvodi gospodin Rašić. Naime, Goranci nikada nisu išli protiv Srbije i stoga ja kao Goranac mogu da podržim samo onu političku opciju koja nije suprotstavljena vitalnim interesima srpskog naroda i države Srbije", naveo je Zurapi.

On dodaje, da je predsednik Progresivne demokratske stranke Nenad Rašić svojim delovanjem na izborima izabrao put koji dovodi u pitanje "opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji i stvaranje političkih preduslova za zaštitu njegovih interesa".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.