Severna Mitrovica: Bilbordi sa likom Trampa

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Mitrovica: Bilbordi sa likom Trampa

Na dva bilborda u centru Kosovske Mitrovice, kao i na velikom plakatu na Trgu Šumadija, večeras je uz Trampovu fotografiju osvanula poruka na engleskom "Srbi su stajali uz njega sve vreme!"

Ova poruka stoji ispod Trampove fotografije, na kojoj se ovaj poznati američki biznismen, a sada pobednik američkih predsedničkih izbora - osmehuje, pobedonosno pokazujući ruku sa podignutim palcem, uz američku zastavu u pozadini, krupnim ćiriličnim slovima ispisana je poruka: "Srbi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su podržali", prenosi Kos sev.

Mesto koje je do sada bilo rezervisano za ruskog predsednika Putina, po prvi put u novijoj istoriji severa Kosova danas je zauzeo jedan američki predsednik.

Tramp je prvi predsednik SAD čiji je bilbord postavljen na Severu i to u pozitivnom kontekstu, navodi Kos sev.

Bilbordi su postavljeni u zoni glavne ulice, u najprometnijem delu grada - kod Jugobanke i između tzv. Crvenog solitera i NLB banke, dok je plakat sa istom sadržinom istaknut i na Trgu Šumadija, tik iznad čuvenog murala "Jer odavde nema nazad".

Za sada nema informacija o tome ko je postavio ove bilborde, navodi Kos sev.

Kosovska Mitrovica danas  pic.twitter.com/LaHN4KTCcq
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Bilbordi u Kosovskoj Mitrovici: Tramp zamijenio Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2016

KOSOVSKA MITROVICA - Na dva builborda u centru Kosovske Mitrovice, kao i na velikom plakatu na Trgu Šumadija, večeras je uz Trampovu fotografiju osvanula poruka na engleskom "Srbi su stajali uz njega sve vrijeme!"..Ova poruka stoji ispod Trampove fotografije, na kojoj se ovaj poznati američki biznismen,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.