Severna Makedonija u petak odlučuje o zatavaranju granica sa Srbijom

Izvor: B92, 02.Jul.2020, 15:44

Severna Makedonija u petak odlučuje o zatavaranju granica sa Srbijom

Komisija za zarazne bolesti Severne Makedonije sutra će razmatrati evetualno ponovno zatvaranje granice sa Srbijom i tzv. Kosovom.

"S obzirom na razvoj situacije sa koronavirusom u susedstvu, Komisija za zarazne bolesti na sutrašnjem sastanku će razogovarati o eventualnom ponovnom uvodjenju režima na granicama sa Srbijom i Kosovom ili zatvaranju graničnih prelaza sa tim zemljama", saopštilo je Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije.

Komisija za zarazne bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pri tom ministarstvu, kako se ističe, aktivno prati epidemiološku sitiaciju sa koronavirusom u regionu i susednim zemljama i moguće vraćanje restriktivnih mera je u pravcu prevencije od potencijalnih rizika po zdravlje stanivništva u Severnoj Makedoniji.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Severna Makedonija i dalje bez odluke o zatvaranju granice sa Srbijom

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 12:53

Komisija za zarazne bolesti Severne Makedonije odložila je najavljeno eventualno donošenje preporuke za ponovno zatvaranje granice sa Srbijom i tzv. Kosovom...Ministar zdravlja Severne Makdonije Venko Filipče rekao je za portal A1 da za sada stanje sa geranicama ostaje kako jeste, dok se ne dobiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.