Sestra ubijene trudnice u Prištini: Mislila je da ima zaštitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2022, 13:58

Sestra ubijene trudnice u Prištini: 'Mislila je da ima zaštitu'

"Mislila je da ima zaštitu, ali niko je nije zaštitio," rekla je sestra trudnice koju je ubio suprug u dvorištu Univerzitetskog kliničkog centra u Prištini 30. novembra. Sestra ubijene trudnice je novinarima u Prištini rekla da joj je sestra bila žrtva nasilja, te da je konstantno bila pod pritiskom. Navela je i da joj je bilo zabranjeno da dolazi u porodičnu kuću. "Razgovarala sam sa njom dan ranije telefonom i pitala sam je da li je dobro, rekla mi je da je dobro i da će...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Policija Kosova: Do sada prihvaćene ostavke 80 policajaca sa severa Kosova

Izvor: Danas, 01.Dec.2022

Kosovska policija saopštila je da su do danas prihvaćene ostavke 80 policijskih zvaničnika sa severa Kosova koje su podnete 5. i 6. novembra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.