Sertić u Gračanici

Izvor: Akter, 09.Maj.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić u Gračanici

Ministar privrede Željko Sertić posetio je danas, zajedno sa potpredsednikom kosovske vlade Branimirom Stojanovićem, Gračanicu gde je sa privrednicima razgovarao o mogućnostima unapređenja poslovne saradnje u ovom delu regiona, saopšteno je iz Ministarstva privrede

Sertić je prisustvovao je poslovnom skupu koji su organizovale Privredna komora Srbije i Privredna komora Kosova.

Tokom susreta razmatrane su mogućnosti konkretne saradnje, daljeg unapređenja privrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ambijenta, kao i rešavanja problema sa kojima se privrednici susreću u svakodnevnom poslovanju.

„Nerešena pitanja treba rešavati, a privrednici su uvek bili najvažnija karika za uspostavljanje nesmetanog protoka robe i usluga u regionu“, rekao je Sertić, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.