Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla dok peva bosa: Ja sam Bosanka, poreklom sa Kosova VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 15:15

Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla dok peva bosa: "Ja sam Bosanka, poreklom sa Kosova" VIDEO

Društvenim mrežama kruži snimak pevačice Selme Bajrami na kojem pokazuje dvoglavog orla (simbol velike Albanije), dok peva pesmu "Valle Kosovare".

Njen potez razbesneo je mnoge, a pevačica se odmah oglasila:

"Ne želim da odgovaram na takva pitanja. Svi znate da sam ja "Selma internacionale"! Vi zovete samo kada je neka provokacija. Ja sam Bosanka, poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na tu temu", rekla je Bajramijeva.

Na pitanje kako misli da će srpski narod, koji je pevačicu uvek rado gostio po najgledanijim emisijama da reaguje, Bajramijeva je odbila da odgovori.

"Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Oni me poznaju, znaju ko sam ja. Ukoliko me na bilo koji način ugrozite, postoje sudovi - rekla je Selma za Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglašavanje Selme Bajrami nakon snimka gde pokazuje dvoglavog orla, pokušala da se opravda: "Srbija zna ko sam ja"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Pevačica Selma Bajrami pokrenula je lavinu komentara nakon što je na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo snimak na kom pokazuje dvoglavog orla...Bosanska pevačica, Selma Bajrami, na jednom svom nastupu pokazala je dvoglavog orla...Selma je pevala pesmu "Valle Kosovare" u jednom trenutku pokazala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.