Oglašavanje Selme Bajrami nakon snimka gde pokazuje dvoglavog orla, pokušala da se opravda: Srbija zna ko sam ja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:50

Oglašavanje Selme Bajrami nakon snimka gde pokazuje dvoglavog orla, pokušala da se opravda: "Srbija zna ko sam ja"

Pevačica Selma Bajrami pokrenula je lavinu komentara nakon što je na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo snimak na kom pokazuje dvoglavog orla.

Bosanska pevačica, Selma Bajrami, na jednom svom nastupu pokazala je dvoglavog orla.

Selma je pevala pesmu "Valle Kosovare" u jednom trenutku pokazala dvoglavog orla, a ceo snimak je isplivao na mrežama.

Tim povodom se oglasila i pevačica za domaće medije.

- Ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovaram na takva pitanja. Svi znate da sam ja "Selma internacionale"! Ja sam Bosanka poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram na tu temu - priča Selma.

Na naše pitanje kako misli da će srpski narod, koji je pevačicu uvek rado gostio po najgledanijim emisijama, da reaguje, Selma je odbila da odgovori

Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Oni me poznaju, znaju ko sam ja. Ukoliko me na bilo koji način ugrozite, postoje sudovi - kaže uzrujana Selma.

- Pošto vidim da je neki mozgić pustio sminak sa mog nastupa u Sarajevu gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos sa publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim - napisala je ona, pa dodala:

Kao što većina mojih pratilaca/fanova zna, moji koreni su sa Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, te ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kada dođem u Beograd, ako mi neko zatraži, na primer, "Odakle si, sele", rado ću je otpevati - napisala je ona, pa istakla da muzika pobeđuje svako zlo.

Ja sam uvek bila pevačica koja za sve narode. i za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Svako će protumačiti onako kako želi, a ja vam šaljem ljubav - zaključila je Selma na svom Instagram profilu uz emotikom poljupca.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Svako ko je pozove u svoju emisiju je magarac. @OAmidzic pic.twitter.com/LGMdghv65s

— Tamo Daleko (@TamoDaleko6) November 24, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.