Sekretarica Olivera Ivanovića puštena na slobodu

Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekretarica Olivera Ivanovića puštena na slobodu

KOSOVSKA MITROVICA-PRIŠTINA

Kosovska policija oslobodila je Silvanu Arsović posla davanja iskaza o ubistvu jednog od lidera Srba sa severa Kosova Olivera Ivanovića, rekli su JUGprerssu Ivanovićevi bliski saradnici.

Istražne jedinice kosovske policije su juče sprovele Silvanu Arsović na saslušanje u Prištinu, nakon čega joj je određeno zadržavanje.

Kosovska policija je bivšu Ivanovićevu sekretaricu zadržala uz obrazloženje da je osumnjičena za “pomaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo”, rekao je ranije njen advokat Dobrica Lazić.

Silvana Arsović je, prethodno, više puta davala iskaz u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, čiji je bila blizak saradnik i prijatelj.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.