Šampion Evrope novi selektor tzv. Kosova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2022, 20:17

Šampion Evrope novi selektor tzv. Kosova (FOTO)

Francuz u Prištini.

Nekadašnji reprezentativac Francuske Alen Žires novi je selektor fudbalske selekcije tzv. Kosova, potvrđeno je na zvaničnom sajtu tamošnjeg saveza.

- Srećan sam i polaskan. Poznajem Kosovo i zato sam pristao da vodim ovaj tim. Raditi sam sa reprezentacijama i savršeno dobro znam što svaka zemlja očekuje od svoje selekcije - poručio je iskusni stručnjak koji je potpisao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do novembra 2023. godine.

🚨EXCLUSIVE: French man Alain Giresse is said to be the new Manager of the Kosovo National team according to various reports. pic.twitter.com/Fiup80KSpe

— Dardanian Footy (@DardanianFooty) February 22, 2022

Žires je kao fudbaler bio prvak Evrope 1984. godine sa reprezentacijom Francuske.

Trernersku karijeru počeo je 1995. u Tuluzu, a radio je još u PSŽ i FAR Rabatu, kao i državnim selekcijama Gruzije, Gabona, Malija, Senegala i Tunisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.