Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 11:27

"Samoopredeljenje" najavljuje proteste ako Hoti dozvoli Zajednicu srpskih opština

Bivša kosovska ministarka pravde i potpredsednica pokreta "Samoopredeljenje" Aljbuljena Hadžiju najavila je "veliki otpor i građansko nezadovoljstvo" ako premijer Avdulah Hoti pokuša da "pogura uspostavljanje Zajednice srpskih opština".
Hadžiju je navela da u tom slučaju neće da obraćaju pažnju na situaciju sa pandemijom kako bi protestovali.

"Veoma smo srećni što je briselski sastanak odložen, zbog činjenice da će svaki pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hotija da oživi Zajednicu da naiđe na nezadovoljstvo i veliki građanski otpor. Ne možemo da uzmemo u obzir pandemiju ako u našoj zemlji imamo bosnizaciju", rekla je Hadžiju prištinskim medijima.
Potpredsednica pokreta "Samoopredeljenje" tvrdi da je "Zajednica država u državi Kosovo", i da u pokretu koji predvodi Aljbin Kurti, uprkos činjenici da je Hoti rekao da neće da razgovara o Zajednici, nadgledaju situaciju, jer je, dodala je, premijer Hoti promenio stav o mnogim pitanjima, navodeći kao primer "mini-Šengen".
"Pažljivo ga posmatramo i ponašaćemo se u zavisnosti od situacije", rekla je Hadžiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKO HOTI PRIHVATI USPOSTAVLJANJE ZSO: Teroristički pokret Samoopredeljenje najavilo haos na prištinskim ulicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020

Hadžiju je navela da u tom slučajutaj pokret neće da obraćaju pažnju na situaciju sa pandemijom kako bi organizovao protest...Bivša kosovska ministarka pravde i potpredsednica pokreta Samoopredeljenje Aljbuljena Hadžiju najavila je "veliki otpor i građansko nezadovoljstvo" ako premijer Avdulah...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Samoopredeljenje najavljuje proteste ako Hoti prihvati ZSO

Izvor: Blic, 02.Okt.2020

Bivša kosovska ministarka pravde i potpredsednica pokreta Samoopredeljenje Aljbuljena Hadžiju najavila je "veliki otpor i građansko nezadovoljstvo" ako premijer Avdulah Hoti pokuša da "pogura uspostavljanje Zajednice srpskih opština".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.