Samo dogovor Beograda i Prištine može da zameni Rezoluciju 1244

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo dogovor Beograda i Prištine može da zameni Rezoluciju 1244

Održavanje međunarodne konferencije o konačnom rešenju statusa Kosova i Metohije se podrazumeva, ali bi to bio finalni deo, kome mora da prethodi mogućnost zaključenja sporazuma, smatra Vladan Kulešić, profesor ustavnog prava na Univerzitetu Union-Nikola Tesla i učesnik Mirovne konferencije o Kosovu, koja je održana u Rambujeu 1999. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kutlešić: Prvo sporazum za Kosovo i Metohiju, pa tek onda mirovna konferencija

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

Održavanje međunarodne konferencije o konačnom rešenju statusa Kosova i Metohije se podrazumeva, ali bi to bio finalni deo, kome mora da prethodi "mogućnost zaključenja sporazuma", smatra Vladan Kulešić, profesor ustavnog prava na Univerzitetu "Union-Nikola Tesla" i učesnik Mirovne konferencije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.