Samo Dačić ne može na Kosovo

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo Dačić ne može na Kosovo

Kosovska ministarka za evropske integracije Vljora Čitaku izjavila je da se zabrana posete Kosovu ne odnosi na sve srpske zvaničnike, već samo na premijera Srbije Ivicu Dačića. Ona je komentarišući zabranu srpskim političarima da borave na Kosovu za vreme kampanje za lokalne izbore i izjavu zamenika premijera Kosova na svom Tviter nalogu napisala da se to odnosi samo na Dačića.   "Došlo je do nesporazuma! Nije bilo zabrane za dolazak zvaničnika Srbije na Kosovo! Bilo je samo Ne dolasku Dačića! To je sve", navela je Čitaku.   Ona nije dala nikakvo obrazloženje zašto Dačić ne može na Kosovo, niti do kada, javlja Beta.   Zamenik kosovskog premijera...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Hašim Tači

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema zabrane dolaska za srpske zvaničnike

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2013

Ni 24 časa nije prošlo a da kosovski zvaničnici nisu saopštili da je došlo do ‘nesporazuma’ kada su u pitanju posete srpskih zvaničnika Kosovu tokom predizborne kampanje koja je počela u četvrtak.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.