SZS: Pitanja Vučiću o Bleru

Izvor: RTS, 30.Sep.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SZS: Pitanja Vučiću o Bleru

Savez za Srbiju pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da lično i nedvosmisleno građanima odgovori da li je istina da bivši britanski premijer Toni Bler, uz njegovu saglasnost, razgovara sa najvišim svetskim zvaničnicima o razmeni teritorija, odnosno "razgraničenju", posle čega bi Kosovo moglo da postane punopravni član UN.
U saopštenju SZS traži i da, "umesto uvredljivih i neosnovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjava anonimnog člana GO SNS-a Petra Petkovića na račun Vuka Jeremića", Vučić odgovori i na pitanje da li se to sa Blerom dogovorio u prvoj nedelji jula, prilikom Blerove posete Beogradu.
Da li je Toni Bler prošle nedelje o tome razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, kao i da li je predviđeno da na tu temu sledeće nedelje ima sastanak sa visokim američkim zvaničnicima, pita SZS.
Ako Bler nije plaćen iz budžeta Srbije, ko ga onda tačno plaća za te usluge, i šta je onaj koji to čini dobio zauzvrat od Vučićevog režima?
Savez za Srbiju konstatuje da, ukoliko Aleksandar Vučić nastavi da izbegava odgovore na ova pitanja, nameće se zaključak da je ovo istina, što, kako ocenjuje, "predstavlja veliku sramotu i poniženje za građane Srbije, imajući u vidu Blerovu ulogu u NATO bombardovanju naše zemlje 1999. godine".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vučić da lično i nedvosmisleno odgovori..."

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Savez za Srbiju pozvao je Aleksandra Vučića da lično odgovori da li Toni Bler uz njegovu saglasnost razgovara sa svetskim zvaničnicima o "razgraničenju" na KiM...Taj savez je u saopštenju pozvao Vučića da on odgovori, umesto uvredljivih i neosnovanih izjava anonimnog člana Gradskog odbora SNS-a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.