SVE DALJE OD EVROPE I CIVILIZOVANOG SVETA! Okupacija se nastavlja - Kurtijevi banditi grade novu bazu na severu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 19:46

SVE DALJE OD EVROPE I CIVILIZOVANOG SVETA! Okupacija se nastavlja - Kurtijevi banditi grade novu bazu na severu! (VIDEO)

Tenzije na Kosovu se ne smanjuju.

„Kao što možete i videti, opet proširenje baze!“ – ovim je rečima jedan od političkih aktivista sa Severa započeo svoj novi video zapis.

Aleksandar Arsenijević, lider GI „Srpski opstanak“, redovno obilazi punktove na kojima je Kosovska policija već mesecima utvrđena. Juče je zabeležio radove koji su u toku na daljem proširenju i utvrđenju tzv. Bistričkog punkta Kosovske policije.

On smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ovaj punkt zapravo sada pretvara u novu bazu, te da umesto da se smanjuje prisustvo specijalnih jedinica Kosovske policije, njihovo se vidljivo prisustvo preko daljeg utvrđivanja – povećava.

Podsetivši na proces onog što se u delu javnosti ističe kao nezakonita eksproprijacija, uprkos demantijima kosovskih vlasti, i izgradnju specijalnih baza kosovske policije prošle godine, Arsenijević sada ukazuje na nova navodna kršenja kosovskog zakona.

„Ovog puta ova vlada i Kosovska policija krše Zakone o vodama, iskopavajući šljunak i pesak iz korita reke Bistrice i reke Ibar. Ove moje tvrdnje potkrepiću videom i ja ću podneti prijavu Ministarstvu za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja protiv Kosovske policije“, potvrdio je Arsenijević.

Novi radovi na novom utvrđivanju specijalnih jedinica su zaista vidljivi na Bistričkom mostu, a punkt je postavljen početkom ove godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.