STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KOSOVU: Tri osobe poginule, tela nasred ulice

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA KOSOVU: Tri osobe poginule, tela nasred ulice

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na teritoriji Kosova i Metohije, u selu Duhel u Suvoj Reci, poginule su tri osobe, dve su teže povređene U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na teritoriji Kosova i Metohije, u selu Duhel u Suvoj Reci, poginule su tri osobe, dve su teže povređene.Kako saznajemo u nesreći su učestvovali kamion i automobil.- U nesreći su poginule tri osobe, dok su dve teže povrđene. Dvoje mrtvih je iz Prištine, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedan od nastradalih iz Lipljana, podaci su koje sam dobio iz policije. Čekamo da tužilac nastavi sa postupkom - naveo Bali Muharemaj, gradonačelnik opštine Suva Reka, prenosi prištinska Koha.Kako izveštava reporter "Blica" sa mesta nesreće, od siline udarca tela su izletela iz automobila i bila su nasred ulice. Prolaznici su bili šokirani užasnim prizorom.Na putu su razbacani delovi automobila koji je potpuno uništen i neprepoznatljiv.Na licu mesta bili su predstavnici kako albanske, tako i srpske policije, kao i Hitna pomoć.Zbog saobraćajne nesreće put Štimlje-Prizren je zatvoren, a sva putnička vozila i autobusi su preusmereni na alternativne pravce.(Blic.rs)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Od januara u saobraćajnim nesrećama na Kosovu poginulo 15 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2019, 12:31

Četiri osobe su juče poginule u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile na Kosovu, čime je broj poginulih od početka godine povećan na 15 osoba...Kod Dulja u opštini Suva Reka juče su poginula trojica mladića, stari 20, 21 i 23 godine, dok je kod Vitomirice poginula osoba stara 63 godina...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.