SRPSKI NAROD SE NE PREDAJE! Nakon napete noći na Kosovu osvanuli bilbordi sa SNAŽNOM PORUKOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 08:14

SRPSKI NAROD SE NE PREDAJE! Nakon napete noći na Kosovu osvanuli bilbordi sa SNAŽNOM PORUKOM (FOTO)

Takve poruke istaknute su na glavnon mitrovačkom šetalištu.

Sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije jutros su osvanule sa porukama "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština".

Na bilbordima i plakatima širom Kosovske Mitrovice, Leposavića, Zubinog Potoka i Zvečana vidljive su parole "Ovo je ZSO", simboli, ali i poruke na engleskom jeziku koje promoviši ovu organizaciju.

Takve poruke istaknute su na glavnon mitrovačkom šetalištu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na bilbordima koji se nalaze na ulazima i izlazima u četiri opštine…

Više od 9 godina i tačno 3391 dan Priština odbija da sprovede Prvi Briselski sporazum i formira Zajednicu srpskih opština, a više puta prethodnih dana mogle su se čuti poruke i zahtevi Srba sa Kosova i Metohije da žele formiranje ZSO i da je to preuzeta obaveza koju Priština mora da ispuni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO SA SEVERA KOSOVA! JUTROS OSVANULI BILBORDI U 4 OPŠTINE - "Ovo je ZSO" (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Avg.2022

Novinar Kurira Zoran Šaponjić uključio se uživo u Jutarnji program Kurir televizije gde je otkrio da je sever Kosova i dalje blokiran i da su u četiri opštine osvanuli bilbordi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.