SRPSKA LISTA: Rušimo Hardinajevu vladu ako opozicija obezbedi 51 glas

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA LISTA: Rušimo Hardinajevu vladu ako opozicija obezbedi 51 glas

Srpska lista spremna je da glasa za obaranje vlade Ramuša Haradinaja, ako opozicija obezbedi 51 poslanički glas u skupštini Kosova Srpska lista spremna je da glasa za obaranje vlade Ramuša Haradinaja, ako opozicija obezbedi 51 poslanički glas u skupštini Kosova, izjavio je poslanik Srpske liste Igor Simić, a prenosi "Gazeta Metro".Kako se navodi, Simić je za televiziju "Pink" izjavio je da će se vratiti u Skupštinu Kosova u trenutku kada opozicija prikupi 51 potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za smenu vlade.On je dodao da Srpska lista nije u kosovskom parlamentu, jer želi da bude sa svojim narodom, a ne da svojim prisustvom daje legitimitet skupštinskim sednicama, "jer su oni formirali vojsku sa 107 glasova"."Šta bismo uradili sa 9 procenata, ili 10 glasova? U Skupštinu ćemo ući čim parlamentarna opozicija prikupi 51 potpis za pad Vlade", rekao je Simić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Obmana ''Srpske liste'' o rušenju Haradinaja, svog koalicinog partnera

Izvor: KMnovine.com, 10.Mar.2019

Takozvana ''Srpska lista'' nastala kao politički inžinjering izdajničkog režima iz Beograda, navodno je "spremna da glasa za obaranje vlade Ramuša Haradinaja"........To će se desiti "ako opozicija obezbedi 51 poslanički glas u skupštini Kosova" prenose mediji...Srpska lista spremna je da glasa...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.