Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČEN ULAZAK DROGE SA KOSOVA Zaplenjeno 5,66 kilograma marihuana u Nišu!

Pripadnici niške policije zaplenili su 5, 667 kilograma marihuane i uhapsili Š.R. (58) i H.M. (41), obojica iz okoline Podujeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

-Policija je drogu upakovanu u 10 paketa pronašla u vozilu marke „folksvagen kedi“ u kome su se nalazali osumnjičeni. Sumnja se da je droga sa AP Kosova i Metohije prevežena u Niš radi dalje prodaje, saopštilaje niška policija.

Po nalogu tužioca osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti  privedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Nišu zaplenjeno 5,5 kilograma droge sa Kosova

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jan.2018, 10:39

Kako su saopštili iz PU Niš, policija je zaplenila je 5 kilograma i 667 grama marihuane i uhapsila Š.R. (58) i H.M. starog 41 godinu obojicu iz okoline Podujeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja opojnih droga...Droga je pronađena u vozilu "folksvagen" upakovana u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.