ŠOK OBRT UBISTVA NA KOSMETU Žena upucana pa opljačkana! Zbog zločina uhapšen i Pacolijev savetnik (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 19:31

ŠOK OBRT UBISTVA NA KOSMETU Žena upucana pa opljačkana! Zbog zločina uhapšen i Pacolijev savetnik (FOTO/VIDEO)

Suprug ubijene žene i bivši savetnik Pacolija uhapšen je zbog sumnje da je umešan u njeno ubistvo.

Policija tzv. Kosova uhapsila je bivšeg savetnika Bedžeta Pacolija Naima Murseljija zbog sumnje da je umešan u ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji, prenosi Indeks onlajn.

Ljiridona Murselji ubijena je u sredu popodne u automobilu nedaleko od svoje kuće na periferiji Prištine.

Policija tzv. Kosova sapštila je da je Murseljijeva u kolima bila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugom.

Prištinski mediji su prenosili da je ubijena nakon što su ih nepoznati napadači opljačkali.

- Prijavljeno je da je žrtvu, dok je bila sa suprugom i njihovo dvoje dece u automobilu, zaustavila nepoznata naoružana osoba i oduzela joj sve dragocenosti, nakon čega je ubijena. Njen muž, koji je uspeo da napusti auto sa njihovo dvoje dece, ispitan je u vezi sa slučajem. Na lice mesta izašle su nadležne policijske jedinice, tužilac i Hitna pomoć, lekar je konstatovao smrt nastradalog. Po nalogu tužioca, telo nastradale je poslato na obdukciju - navodi se u saopštenju policije.

Neposredno nakon tragedije policija je slučaj okarakterisala kao pljačku sa smrtnim ishodom.

Sada se slučaj vodi kao ubistvo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska ministarka pravde objavila da je jedan od ubica Liridone Murseli njen suprug

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2023

Kosovska ministarka pravde Albulena Hadžiju je danas pohvalila Kosovsku policiju i tužilaštvo zbog brzog rešavanja ubistva Liridone Murselji, i objavila da je jedan od dvojice uhapšenih njen suprug Naim Murselji, bivši savetnik bivšeg predsednika Kosova Bedžeta Pacolija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na Kosovu uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo supruge

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Dec.2023

Među dvije osobe uhapšen u petak, 1. decembra zbog ubistva žene u Prištini je i suprug žrtve, potvrdila je ministarka pravde Kosova Albulena Haxhiu. Liridona Murseli (30) pronađena je mrtva u automobilu u srijedu (29. novembra) naveče u Prištini. Policija je najprije saopštila da je nakon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Krvoproliće zbog mačke: Policija zatekla mrtvu ženu i njenog krvavog muža

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 03:32

M. P. . .. Policija je po dolasku pronašla gospodina Seltmana „na zadnjem tremu, sa krvlju na rukama, licu i odeći“ .. Foto: Shutterstock. .. Tuča starih supružnika oko veterinarske nege mačke završena je smrću 85-godišnje žene u Potstaunu u Pensilvaniji...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.