SNAŽNA PORUKA KNEŽEVIĆA: Sa čašću bih potpisao odluku o povlačenju priznanja nezavisnosti tzv. Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 14:04

SNAŽNA PORUKA KNEŽEVIĆA: Sa čašću bih potpisao odluku o povlačenju priznanja nezavisnosti tzv. Kosova

Promena politike u Podogorici.

Znam da je politički profitabilno ćutati o Kosovu i Metohiji, posebno sad za vreme izbora, prihvatati tuđe stavove kao svoje, nositi tuđe glave kao svoje, obuvati tuđe cipele kao svoje ma koliko one žuljale i ma koliko bolela ta glava i praviti se da je sve u najboljem redu, kazao je nosilac liste Za budućnost Crne Gore Milan Knežević.

On se oglasio nakon što su juče mediji objavili da je više maturanuta i polumaturanata u Podgorici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraj školske godine obeležili uz pevanje pesama o Kosovu, klicanju  Ratku Mladiću, podizanju tri prsta…

- Jer kad se završe izbori i prebroje glasovi, onda će neko umesto kod naroda i u Skupštinu da ode u neku od ambasada i da pita: "Šta da radimo sa koalicijom za Budućnost Crne Gore, jer oni neće da priznaju Kosovo i Metohiju?“. I svi znaju i to nije nikakva tajna da ako bi naša koalicija Za Budućnost Crne Gore sama imala 41 poslanika, a ja kao nosilac te liste budem izabran za premijera, da bih sa najvećom čašću potpisao odluku o povlačenju priznanja tzv. države Kosovo i Metohija, makar mi to bilo poslednje u životu - poručio je Knežević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Knežević: Potpisao bih povlačenje priznanja samoproglašenog Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2023

PODGORICA - Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević poručio je da bi, ukoliko bi bio izabran za predsjednika Vlade Crne Gore, sa najvećom čašću potpisao odluku o povlačenju priznanja samoproglašenog Kosova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.