Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:49

SITUACIJA NA KOSOVU SVE NAPETIJA! Brnabić: Priština 10 godina izbegava formiranje ZSO

Premijerka Ana Brnabić gostuje u Hit Tvitu, gde se, između ostalog, govori i o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Komentarišući ovu temu Ana Brnabić je rekla da će ove nedelje biti još jedan sastanak sa svim ministrima i Vlade i Srbima sa KiM.

- Ono što je strašno i što plaši i zabrinjava je da se ponovo dižu tenzije. Broj provokacija je sve veći. Međunarodna zajednica i dalje ćuti - navela je premijerka.

Kako dodaje, 10 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se čeka formiranje ZSO koje Priština na svaki način izbegava.

- Lako je meni iz Beograda da kažem: "Ljudi, budite mirni", a drugo je da svaki dan ljude maltretirate, da im otimate zemlju da gradite baze, da imate zapaljen auto na koje reaguju svi, a da na sve ovo nema reakcija - kazala je Brnabić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.