SVE JE U TOME DA LI SI ZA ILI PROTIV VUČIĆA Poražavajuće je što se udruženja koja postoje ne bave profesijom, nego politikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:49

SVE JE U TOME DA LI SI ZA ILI PROTIV VUČIĆA "Poražavajuće je što se udruženja koja postoje ne bave profesijom, nego politikom"

Premijerka Ana Brnabić gostuje u Hit Tvitu, gde se, između ostalog, govori o nedavnom odlasku u zatvor Dragana Vučićevića, kao i predlogu OEBS-a da se promeni krivični zakon kako bi se povećale kazne za ugrožavanje novinara.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je ispričala anegdotu koja je prošla nezapaženo u našim medijima, a koja se desila u Radnoj grupi u prošloj Vladi.

Kako je rekla, OEBS je predložio da mi promenimo krivični zakon kako bi povećali kazne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ugrožavanje novinara, na šta je ona rekla da je to dobar predlog i upitala da li može OEBS da napravi analizu i da će oni to uraditi, a da ne bi bilo politizovano.

Premijerka je rekla da je tada OEBS sve to uradio, te da su se sva udruženja složila.

Brnabić kaže da je ona tražila da se ne usvaja, već da se ide na javnu raspravu, a da je onda na dve strane u Novoj ili nekoj sličnoj novini osvanuo natpis da vlast hoće da verbalni delikt uvede na mala vrata.

- Poražavajuće je što se udruženja koja postoje ne bave profesijom, nego politikom - naglasila je Brnabić i dodala je da je sada sve u tome da li si za ili protiv Vučića.

Predsednica Vlade Srbije rekla je da kada se na opozicionim medijima govore najgore stvari ne postoji nikakva reakcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SITUACIJA NA KOSOVU SVE NAPETIJA! Brnabić: Priština 10 godina izbegava formiranje ZSO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Premijerka Ana Brnabić gostuje u Hit Tvitu, gde se, između ostalog, govori i o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji..Komentarišući ovu temu Ana Brnabić je rekla da će ove nedelje biti još jedan sastanak sa svim ministrima i Vlade i Srbima sa KiM...- Ono što je strašno i što plaši i zabrinjava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.