SDP: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Izvor: JUGpress.com, 16.Jul.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDP: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

KOSOVSKA MITROVICA

Šest meseci je prošlo od mučkog ubistva Olivera Ivanovića a mi njegovi saradnici, članovi porodice i iskreni prijatelji ne dobismo nikakvu informaciju vezanu za ubistvo, saopštila je danas Gradjanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda” (GI SDP) čiji je Ivanović bio lider.

“Navodno svi nešto rade i tužilaštvo u  Beogradu i tužilaštvo u Prištini, kažu saslušan je veliki broj svedoka ali ni jedan detalj  nam nije poznat. Da ih podsetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prošlo je šest meseci a stvara se utisak da se ne pomeramo od početka.

Poslednja informacija je bila da su istražni organi Beograda i istražni organi Prištine imali sastanak ali ni o tome nema detalja u javnosti, ostaje da verujemo da su razmenili sve potrebe informacije i potrebnu dokumentaciju vezanu za istragu i možda će konačno pronaći ubicu Olivera Ivanovića.

GI SDP ponovo podseća i vlasti u Beogradu i vlasti u Prištini a i medjunarodnu zajednicu da imaju odgovornost za ubistvo najpoznatijeg lidera Srba sa Kosova i Metohije i oca petoro dece. Nama ostaje da se borimo za sve ono što se zalagao tj. prvenstveno za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Danas 16 jula u tišini zapalićemo svece na mesto gde je mučki ubijen a i dalje nastavljati sa pitanjem KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA sve dok ne dobijemo odgovor”, navodi se u saopštenju ove stranke.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

OEBS: Krivci za ubistvo Ivanovića i dalje na slobodi

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2018

Šest meseci nakon ubistva Olivera Ivanovića, krivci ostaju na slobodi i javnosti je malo poznato u vezi sa eventualnim napretkom u istrazi, saopštila je Misija OEBS-a na Kosovu...U OEBS-u pozitivno ocenjuju nedavni sastanak između policijskih istražitelja iz Prištine i Beograda, kao i “druge...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.