OEBS: Krivci za ubistvo Ivanovića i dalje na slobodi

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OEBS: Krivci za ubistvo Ivanovića i dalje na slobodi

Šest meseci nakon ubistva Olivera Ivanovića, krivci ostaju na slobodi i javnosti je malo poznato u vezi sa eventualnim napretkom u istrazi, saopštila je Misija OEBS-a na Kosovu.

U OEBS-u pozitivno ocenjuju nedavni sastanak između policijskih istražitelja iz Prištine i Beograda, kao i “druge razmene“ između ovih timova, prenosi KoSSev.

“Ohrabrujemo organe za sprovođenje zakona i sve zainteresovane strane da učine sve kako bi se saznalo više po ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pitanju,“ navode.

“Kao što smo i izjavili i na dan ubistva Olivera Ivanovića, ovaj slučaj bio je i još uvek je veliki test za vladavinu prava na Kosovu“, naglasili su na kraju saopštenja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.