SASTANAK BEZ RUKAVICA: Vučić u Berlinu na samitu o Zapadnom Balkanu - Pritisak na Srbiju da odustane od kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju!

Izvor: RTV Pink, 29.Apr.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTANAK BEZ RUKAVICA: Vučić u Berlinu na samitu o Zapadnom Balkanu - Pritisak na Srbiju da odustane od kompromisnog rešenja za Kosovo i Metohiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas nešto pre 14 sati sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini u Berlinu, gde će kasnije popodne biti održan samit o Zapadnom Balkanu, u organizaciji lidera Nemačke i Francuske, Angele Merkel i Emanuela Makrona.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Angela Merkel

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Brnabićeva sa Mogrenijevom u Berlinu

Izvor: RTS, 29.Apr.2019

Predsednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić sastali su se u Berlinu sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini. . Vučić, Brnabićeva i Mogerinijeva razgovaraju o dijalogu...

Nastavak na RTS...

USKRŠNJI POKLON ZA DOMAĆINE U BERLINU: Vučić Mogerinijevoj poklonio korpu sa uskršnjim jajima, a onda su ispoštovali i srpski običaj (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 29.Apr.2019

Predsednik Vučić doneo je korpicu uskršnjih jaja Federiki Mogerini, visokoj predstavnici EU za spoljnu politiku i bezbednost.

Nastavak na RTV Pink...

Vučić najpre s Merkelovom u Berlinu, "sastanak o KiM 'bez rukavica'"

Izvor: B92, 29.Apr.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se oko 14 h sa visokom predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini u Berlinu...U Berlinu će kasnije popodne biti održan samit o Zapadnom Balkanu, u organizaciji lidera Nemačke i Francuske, Angele Merkel i Emanuela Makrona...Na početku...

Nastavak na B92...

Samit u Berlinu završen posle pet sati razgovora

Izvor: B92, 29.Apr.2019

Berlin -- Samit u Berlinu završen posle pet sati razgovora, najpre na sastanku, potom na radnoj večeri...Samit o Zapadnom Balkanu u Berlinu završen je večeras oko 23.00 sata, pet sati nakon što su se lideri - učesnici sastali iza zatvorenih vrata u sedištu nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu...Radna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.