Ruska humanitarna misija otvorila predstavništvo u Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 28.Jul.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska humanitarna misija otvorila predstavništvo u Beogradu

28.07.2015. - Pomoć srpskom narodu u sferi obrazovanja i medicine

Ruska humanitarna misija otvorila je predstavništvo u Beogradu, a cilj ove organizacije je da pomogne srpskom narodu u sferi obrazovanja i medicine.

Predsednik humanitarne misije Jevgenij Primakov kaže da će se organizacija baviti različitim oblicima pomoći lokalnim domovima zdravlja, kao i podizanjem kvaliteta obrazovanja dece i mladih.

Prema njegovim rečima, pomoć će biti usmerena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << ka mestima gde hitna pomoć ima teži pristup, uključujući Kosovo i Metohiju.

Primakov je dodao da su sva neophodna dokumenta za otvaranje predstavništva već predata u Agenciju za privredne registre.

Srpski patrijarh Irinej primio je Rusku humanitarnu misiju i blagoslovio njen rad u Srbiji.

Patrijarh je tom prilikom rekao da će Srpska pravoslavna crkva pružiti svu neophodnu pomoć u budućem radu Ruske humanitarne misije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.