Izvor: Danas, 18.Apr.2023, 20:38

Raspisan novi konkurs za policijske službenike na Severu, i ovog puta za manjiske zajednice

Nakon što je početkom novembra više od 500 policijskih službenika iz srpske zajednice na Severu napustilo svoja radna mesta, a Kosovska policija dva meseca nakon toga raspisala konkurs za prijem novih službenika u Direkciju Sever, koji je u međuvremenu produžavan i završen, danas su raspisali još jedan konkurs za, takođe, manjinske zajednice na Kosovu i za istu direkciju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mali odziv: Policija tzv. Kosova ponovo otvara konkurs za prijem policajaca

Izvor: B92, 18.Apr.2023

Tzv. Kosovska policija objavila je danas konkurs za prijem policijskih službenika na severu KiM, nakon što je oko 500 srpskih policajaca podnelo ostavke...Kako se navodi u saopštenju kosovske policije, konkurs se objavljuje za pripadnike svih manjina (Srbi, Bošnjaci, Turci, Gorani, Romi, Aškali,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.