Rama vratio Kosovo pod okrilje Srbije

Izvor: RTS, 19.Nov.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama "vratio" Kosovo pod okrilje Srbije

Albanski premijer Edi Rama objavio je na svom Fejsbuk profilu video-zapis na kojem je, u jednom trenutku, prikazana mapa na kojoj je Kosovo u okviru Srbije.
Čini se da pored "Vučićeve Srbije", Kosovo "nije priznao" ni albanski premijer Edi Rama, koji je ovog meseca više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta napadao kosovske političare braneći inicijativu, svoju i Aleksandra Vučića, za "mini Šengen", piše Gazeta ekspres.

Kako je navela Gazeta ekspres, Rama je koristio mapu na kojoj se prikazuju ulaganja u vodovodnu mrežu u Albaniji na kojoj se Kosovo vidi u sastavu Srbije.
Međutim, uvidevši "takav skandal", Rama je intervenisao tako što je snimak premontiran kako se ne bi videla čitava mapa, piše prištinski list.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rama "vratio Kosovo" van Srbije

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 14:03

Tirana -- Nekoliko sati nakon objavljivanja mape na kojoj je kosovska teritorija u granicama Srbije i oštrih reakcija iz Prištine, albanski premijer korigovao video...Edi Rama je video zapis ispravio na svom Fejsbuk nalogu, ali se nije oglasio tim povodom, iako se to od njega očekivalo...Prištinska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.