Rama u Sarajevu poručio da Berlinskim procesom želi štititi interese Kosova i kretanje sa ličnim kartama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2023, 12:49

Rama u Sarajevu poručio da Berlinskim procesom želi štititi interese Kosova i kretanje sa ličnim kartama

Nije tajna da štitimo interese Kosova i Berlinskim procesom želimo da postignemo slobodu kretanja kako bi to kretanje bilo samo uz pomoć lične karte, poručio je albanski premijer Edin Rama u Sarajevu, nakon susreta sa predsjedavajućom Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto, 7. jula. On je kazao kako je došao u Sarajevo kako bi informisao predsjedavajuću Vijeća ministara o Berlinskom procesu u Tirani u oktobru ove godine. "Nadam se da će BiH potpisati takav jedan sporazum po uzoru na...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rama u Sarajevu, razgovarao s Krišto: "Želimo da obezbedimo slobodu kretanja građana regiona samo uz lične karte"

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da očekuje da će BiH, po uzoru na Srbiju, uvesti sistem koji će omogućiti putovanja državljana zemalja regiona samo uz posedovanje lične karte.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.