RTS: Dvadesetak kamiona ušlo na Kosovo i Metohiju sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 12:39

RTS: Dvadesetak kamiona ušlo na Kosovo i Metohiju sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost

Više od 20 kamiona sa srpskom robom ušlo je na Kosovo i Metohiju sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost, preneo je RTS-u Adriatik Staviljeci, portparol carinske službe u Prištini.

Adriatik Staviljeci je naveo da je desetak kamiona sa robom vraćeno jer ne ispunjava nove zahteve koje je propisala kosovska vlada u mandatu Aljbina Kurtija, kao meru reciprociteta.

Odluka o povećanju mera reciprociteta obavezuje Agenciju za hranu i veterinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da u fitosanitarnim i veterinarskim sertifikatima upotrebljava grb i ime "Republika Kosovo".

U Prištini je juče izabrana nova kosovska vlada sa premijerom Avdulahom Hotijem koji je i pre izbora najavio ukidanje odluka vlade Aljbina Kurtija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.