Izvor: Blic, 27.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJA PRIŠTINE Evo šta kažu Haradinaj i Veselji na ostavke četvorice gradonačelnika

Ostavke gradonačelnika četiri opštine sa srpskom većinom na severu Kosova ostavile su danas kosovskog premijera Ramuša Haradinaja bez komentara, jer, kaže, ima danas "druga posla", predsednik parlamenta Kadri Veselji smatra da je takva odluka "ishitrena i štetna", a nezavisni poslanik Korab Sejdiu je vidi kao uvod u realizaciju dogovora o "podeli Kosova".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta u PR kažu na ostavke, Haradinaj ima "druga posla"

Izvor: B92, 27.Nov.2018

Priština -- Ostavke gradonačelnika četiri opštine sa srpskom većinom na severu Kosova ostavile su kosovskog premijera Ramuša Haradinaja bez komentara...Kako je rekao, ima danas "druga posla"...Predsednik parlamenta Kadri Veselji smatra da je takva odluka "ishitrena i štetna", a nezavisni poslanik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.