RADOIČIĆ PORUČIO PRIŠTINI: Srpski narod neće dozvoliti da im opštine vode oni koji su osvojili jedan ili dva odsto glasova

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 23:29

RADOIČIĆ PORUČIO PRIŠTINI: Srpski narod neće dozvoliti da im opštine vode oni koji su osvojili jedan ili dva odsto glasova

Velika pobeda Srba na Kosovu

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić zahvalio je u svoje i u ime Srpske liste srpskom narodu iz Leposavića, Zvečana, Kosovske Mitrovice i Zubinog Potoka na pokazanom patriotizmu, dostojanstvu, časti i jedinstvu poručujući onima koji, kako je istakao, misle da sa jedan ili dva odsto glasova mogu da vode opštine na severu, da im srpski narod to nikada neće dozvoliti.

Radoičić je u saopštenju naveo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Srpskoj listi i srpskom narodu na Kosovu da zajedno sa, kako ističe, njihovom državom Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem nastave borbu za očuvanje mira i prava Srba da žive svoji na svome.

- Nadam se da su svi dobro razumeli jasnu poruku koju im je srpski narod sa severa Kosova i Metohije danas poslao. Živela Srbija! - navodi se u saopštenju koje potpisuje Radoičić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.