Izvor: Blic, 26.Jun.2023, 13:34

Prve reakcije iz Prištine nakon puštanja kosovskih specijalaca: Svečlja priča o "vojnim igrama", a Osmani se zahvaljuje Americi

Ministar unutrašnjih poslova u vladi privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja ocenio je danas da Srbija ''nastavlja sa svojim igrama'', jer, iako je, kako je naveo, dobro što su trojica pripravnika Kosovkse specijalne policije puštena iz pritvora, potvrđivanje optužnice protiv njih predstavlja nastavak nastojanja Beograda da zataška navodnu policijsko-vojnu agresiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prve reakcije iz Prištine nakon puštanja kosovskih specijalaca: Kurti traži kaznu za Srbiju, Svečlja priča o "vojnim igrama", a Osmani se zahvaljuje Americi

Izvor: Blic, 26.Jun.2023

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti potvrdio je da su trojica pripadnika tzv. Kosovske specijalne policije koji su ranije uhapšeni duboko na teritoriji Srbije pušteni iz pritvora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.